Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fasan med druer
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 fasaner
25 g smør
------
Salt og peber
250 g druer
------
1/2 dl cognac
------
1/4 l rødvin
1/4 l piskefløde
------
25 g mel
------
Salt
Peber
Fremgangsmåde:1. Fasanerne renses omhyggeligt.
2. Tørres med køkkenrulle.
3. Krydres med salt og peber,indvendigt og udvendigt.
4. Fyldes med druerne og lukkes med kødpinde.
5. Fasanerne brunes i en gryde.
6. Cognac hældes over og antændes (flamber).
7. Rødvin og piskefløde tilsættes og retten koger ca. 45
min.
8. Når kødet er mørt jævnes med mel og retten koger 5
min.
9. Retten smages til med salt og peber.

Server med aspargeskartofler og salat af æbler,
blegselleri, druer og appesinbåde.