Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Æblesalat med hvedekorn
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
7 dl vand
1½ dl hvedekærner
½ tsk groft salt
¼ tsk. Hele peberkorn
1 laurbærblad
------
1 spsk. æbleeddike
1½ spsk. rapsolie
½ tsk rørsukker
------
1 fed hvidløg
½ rødløg
2 jordskokker
2 æbler
1 stilk bladselleri
------
Hakket persille
Hakket mynte
Fremgangsmåde:
1. Kog hvedekærnerne 25 min. med salt, peber, laurbærblade og vand.
2. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af.
3. Hæld kornene i en skål med eddike, olie og sukker.
4. Rens grønsagerne og skær dem i tern.
5. Bland alt sammen og smag salaten til.
Pynt med hakkede krydderurter.