Print denne opskrift
Opskriftnavn:Havtaskekæber med muslinger
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g havtaskekæber
------
1 løg
4 tomater i skiver
2 røde peberfrugter
1 fed hvidløg
------
4 kinarejer
------
1 dåse kokosmælk
Saft af 3 limefrugter
Salt og peber
------
200 g muslinger


Æblevinaigrette:
1 rød chili
1 grønt æble
3 forårsløg
1 bundt koriander
saft af 3 limefrugter
1 spsk olivenolie

Tilbehør: Kogte jasminris
Fremgangsmåde:1. Skær løg, tomater og peberfrugter i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.
2. Læg havtaskekæber, rejer og grøntsager mellem hinanden i et  ildfast fad.
3. Varm kokosmælken op i en gryde.
4. Tilsæt limesaft, hvidløg, salt og peber.
5. Hæld den varme kokosmælk over fisken, og stil fadet i ovnen 25 min. ved 200 grader.
6. Kog muslingerne

NB! se hvordan under forretten Blåmuslinger.

Æblevinaigrette:
1. Skær chili og æbler i bittesmå tern.
2. Skær forårsløgene i skiver.
3. Hak korianderen.
4. Bland æble, chili, forårsløg og koriander med limesaft, olivenolie, salt og peber.

Server fiskeretten pyntet med muslinger, kogte ris og æblevinaigretten.