Print denne opskrift
Opskriftnavn:Romfromage
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:4 blade husblas
------
2 pasteuriserede æggehvider
------
4 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
------
1 dl mørk rom
------
Lidt smuttede, hakkede mandler
Lidt kandiserede violer
Fremgangsmåde:1. Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand.
2. Pisk æggehviderne stive.
3. Pisk æggeblommerne med sukkeret.
4. Bland rommen i æggeblommerne.
5. Smelt husblasen i vandbad.
6. Hæld den flydende husblas i en tynd stråle ned i
æggeblandingen.
7. Bland alt forsigtigt sammen med en fadskraber.
8. Hæld fromagen i en skål og sæt den koldt til den er stiv,
cirka 1 time.

Lav evt. desserten dagen før.

9. Pynt med mandler og violer.

Det smager dejligt med Blondekager til denne dessert. Se
under småkager.