Print denne opskrift
Opskriftnavn:Bedstefarkage
Personer / antal:Stor opskrift
Ingredienser:Til en bradepande bruges:

450 g sukker
600 g mel
375 g Kærgården
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanilliesukker
3½ dl mælk
6 æggeblommer


Marengstopping:

6 æggehvider
375 g sukker
------
350 g hindbærsyltetøj




Fremgangsmåde:1. Smørret blødgøres og røres godt sammen med sukkeret.
2. Æggeblommerne tilsættes en af gangen.
3. Bagepulver, vanille og mel tilsættes sammen med mælken og dejen røres til den er ensartet.

1. bagning På ovnens miderste rille v/ 200 grader i ca. 15 min.

Marengstopping:
Under 1. bagning
1. Pisk æggehviderne stive alt imens 375 g sukker tilsættes lidt af gangen.
2.Kagen tages ud af ovnen.
3.Marmeladen smøres på og marengsen fordeles over fyldet. Drys let med sukker over marengsen.

2. bagning Kagen bages færdig v/ samme temperatur i ca. 15 min. Til marengsen er gylden.

Velbekomme!