Print denne opskrift
Opskriftnavn:Auberginer med tomatsovs
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:5 auberginer
Flagesalt
------
Lidt olie

Tomatsovs:
3 spsk olie
1 finthakket løg
2 fed hakkede hvidløg
------
3 spsk. hvidvinseddike
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. sukker
Salt og peber

300 g bøffel mozzarella
25 g revet parmesan
Fremgangsmåde:1. Skær auberginerne i skiver og drys med salt.
2. Lad dem trækken 30 min., vrid væden ud af skiverne,  skyl
og tør dem.
3. Steg dem let gyldne i olie på en pande.

Tomatsovsen:
1. Svits løg og hvidløg i olien.
2. Hæld eddiken i og lad det fordampe.
2. Tilsæt tomater, 1 dl vand, sukker, salt og peber.
3. Hæld lidt tomatsovs i et ildfast fad.
4. Dæk sovsen med aubergineskiver og kryder med peber.
5. Læg mozarella på i skiver og lidt parmesan.
6. Gentag dette til alle auberginerne er lagt i fadet.
7. Sæt retten i ovnen ca. 25 min. ved 175 grader til den er
sprød og gylden.

Drys med revet parmasan og friske basilikumblade.