Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllingesuppe med glasnudler
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:4 kyllingeoverlår
2 løg
1½ l vand
------
4 spsk. fiskesovs
Lidt sukker
------
100 g glasnudler
------
1 lille stykke frisk ingefær
2 skalotteløg
400 g blandede svampe
100 g spidskål
------
1 bdt. frisk koriander
Sort peber
------
1 frisk rød chili
1 lime
Fremgangsmåde:1. Pil løgene og skær dem i kvarte.
2. Kog kyllingelårerne og løgene 30 min.
3. Smid løgene ud og pil kødet fra benene.
4. Skær eller pil kødet i fine strimler.
5. Smag suppen til med fiskesovs og sukker.
6. Læg nudlerne i koldt vand 20 min.
7. Skræl ingefæren og skær den i fine strimler.
8. Pil løgene og skær dem i fine både.
9. Skyl svampene og skær dem i strimler.
10. Skyl og hak korianderne.
11. Snit spidskålen i fine strimler.
12. Kog suppen med grønsagerne 4 min.
13. Tilsæt kyllingekødet og nudlerne uden vand, og varm det op.
14. Smag til med peber og frisk koriander.

Server med fintsnittet chili og limebåde.