Print denne opskrift
Opskriftnavn:Suppe med løg og gule ærter
Personer / antal:6 personer
Ingredienser:2 spsk. olie
5 store løg
8 fed hvidløg
------
1 dl hvidvin
1 bdt. timian
------
1½ l suppe
400 g flækkede gule ærter
Salt
Peber
------
1 bdt. persille

Ostebrød:
8 skiver groft brød
200 g revet ost


Fremgangsmåde:1. Pil løg og hvidløg og skær dem i tynde skiver.
2. Svits dem i olien, de må ikke blive brune.
3. Tilsæt hvidvin og timian.
4. Når vinen er fordampet tilsættes suppe og ærter.
5. Lad suppen koge ca. 1 time.
6. Smag suppen til med salt og peber.

Server suppen meget varm med hakket persille og lune ostebrød.

Ostebrød:
Fordel osten på brødskiverne og lad dem blive lysebrune i en 225 grader varm ovn.