Print denne opskrift
Opskriftnavn:Skovduer stegte med svampe
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:4 skovduer
------
250 g svampe evt. forskellige slags
50 g smør
2 kviste timian
------
2½ dl boullion
2½ dl piskefløde
------
ca. 1 spsk. citronsaft
ca. 2 spsk. ribsgele
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Rens duerne.
2. Rens og hak svampene.
3. Svits svampene i 25 g smør med timian.
4. Smag fyldet til med salt og peber.
5. Fyld duerne med blandingen.
6. Brun dem i 25 g smør, tilsæt boullion og fløde.
7. Steg duerne ca. 30 min.
8. Tag dem op og stik i lårerne, hvis de ikke er møre så læg dem tilbage og steg videre til de er mører.
9. Hold bryststykkerne varme.
10. Jævn sovsen og smag den til med salt, peber og ribsgéle.

Server duerne med små stegte ovnkartofler og ribsgéle.