Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torskefilet i ovn med rodfrugter
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:600 g torskefilet
Olie
2 dl groft majsmel
1 tsk cayennepeber
------
4 gulerødder
3 pastinakker
3 rødbeder
4 bagekartofler
------
olivenolie
salt og peber
½ tsk timian
------
1 dl mayonnaise
3 spsk kapers
 
Fremgangsmåde:1. Skræl kartofler, gulerødder, pastinakker og rødbeder.
2. Skær dem alle ud i stave.
3. Tilsæt olie, timian, salt og peber.
4. Bag dem i en 225 grader varm ovn i 30 min. til de er gyldne og let sprøde.

Fisken:
1. Skær fisken ud i portionsstykker.
2. Tør dem og pensl olie.
3. Krydr med salt og cayennepeber og vend dem i majsmel.
4. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag fisken i ovnen ved 225 grader ca. 12 min. til de er let sprøde og møre.

Mayonnaise:
1. Rør mayonnaisen sammen med finthakkede kapers.
2. Tilsæt lidt kapersvand, salt og peber og smag til.


Server gerne en grøn salat til.