Print denne opskrift
Opskriftnavn:Gulerodssuppe, krydret
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:500 g gulerødder
1 pastinak
1 stor kartoffel
------
1 løg
3 fed hvidløg
3 cm finthakket ingefær
------
4 spsk. olie
------
1½ tsk. karry
------
1 l vand med terning
------                                            
½ revet appelsinskal
Saften af ½ appelsin
1/4 revet citronskal
Saften af ½ citron

Pynt:
2 finthakkede forårsløg
2 dl græsk yoghurt    
Fremgangsmåde:1. Skræl gulerødderne, pastinakken og kartoflen og riv dem groft.
2. Pil løg og hvidløg og hak det.
3. Svits karryen i olien.
4. Svits alle grøntsagerne et par minutter i olien.
5. Tilsæt boullion og lad suppen koge 30 min.
6. Blend suppen, tilsæt appelsinskal, appelsinsaft, citronskal og citronsaft.
7. Smag suppen til og server den varm.

Server suppen med pynten og godt brød.