Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lammefrikassé med asparges
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g lammebov
------
10 hele peberkorn
------
250 g hvide asparges
250 g grønne asparges
------

smørbolle:
60 g mel
40 g smør
------
1½ dl fløde 13 %
saften af ½ citron
------
dild

Fremgangsmåde:1. Skær kødet i tern på 3 gange 3 cm.
2. Læg kødet i en gryde og hæld koldt vand på så kødet er dækket.
3. Bring gryden i kog og skum efterhånden.
4. Tilsæt salt og peberkorn og lad det koge til kødet er mørt ca. 45 min.
5. Si suppen fra og lad den koge med smørbollen 5 min.
6. Skræl de hvide asparges og rens de grønne.
7. Kog de hvide asparges ca. 3 min og de grønne ca. ½ min.
8. Den jævnede sovs tilsættes kødet, de hvide og de grønne asparges.
9. Når det hele er varmt og smagt til med salt og peber tilsættes klippet dild lige før serveringen.

Server med nye kartofler