Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lasange med grønsager
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 spsk smør
1 dl mel
1 l mælk
1 dl revet parmasan
Revet muskatnød
Salt og peber
-----
2 løg
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
------
1 kg squash
eller auberginer
eller svampe
Salt og peber
------
1 pk. lasangeplader
------
200 g revet parmasan
------
1 l grønsagsbouillon
Fremgangsmåde:1. Smelt smørret i en gryde.
2. Tilsæt melet og bag det sammen.
3. Tilsæt mælken lidt af gangen og lad det koge 5 min.
4. Smag til med muskatnød, salt og peber.
5. Rens grønsagerne og skær dem i tern.
6. Svits løg og hvidløg i olien.
7. Tilsæt de andre grønsager og svits dem.
8. Smag til med salt og peber.
9. Læg lidt af grønsagerne i et ildfast fad sammen med lidt sovs.
10. Dæk med lasangeplader.
11. Fortsæt med grønsager, sovs og lasangeplader.
12. Slut med bechamelsovs og revet ost.
13. Hæld grønsagsbouillon ved og dæk til med staniol.
14. Bag lasangen ved 175 grader til pladerne er bløde ca. 40 min.
15. Tag staniolen af og sæt den ind igen til den er brun.