Print denne opskrift
Opskriftnavn:Thaisuppe med kylling
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 spsk jordnøddeolie
2 stilke fintsnittet citrongræs
1 bdt. strimlede forårsløg
2 cm skrællet, revet ingefær
1 finthakket hvidløg
2 finthakkede thaichili
4 fintsnittede limeblade
½ tsk gurkemeje
------
1 ds. light kokosmælk
1 l kyllingefond
------
1 spsk. fiskesauce
400 g kogt eller stegt kylling i tern
------
Limesaft

400 g kogte ægnudler gerne fuldkorn
Frisk mynte
1 håndfuld sukkerærtespirer
Fremgangsmåde:1. Svits citrongræs, forårsløg, ingefær, hvidløg, chaichili. limeblade og gurkemeje i olien.
2. Hæld kokosmælk og kyllingefond ved og lad det koge 10 min.
3. Tilsæt fiskesauce og kyllingkød og lad det blive varmt.
4. Smag til med limesaft.
5. Portionsanret suppen:
a. ægnudler i bunden
b. suppen
c. finthakket mynte
d. sukkerærtespirer