Print denne opskrift
Opskriftnavn:Havtaskekæber i fløde
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:600 g havtaskekæber
------
2 courgetter
3 gulerødder
------
2 madæbler
------
2 fed hvidløg
------
2 spsk karry
25 g smør
------
3 dl fiskefond
2 dl piskefløde
1 dl hvidvin

Fremgangsmåde:1. Rens og skyl havtaskekæberne.
2. Tør dem med køkkenrulle.
3. Skær gulerødder og courgetter i lange tynde strimler med en kartoffelskræller.
4. Riv de skrællede æbler.
5. Skær hvidløget i tynde skiver.
6. Svits karryen i en dyb pande.
7. Tilsæt smør og svits grønsagerne heri.
8. Tilsæt fiskefond, piskefløde og hvidvin og lad grønsagerne blive mører. De må gerne have lidt bid.
9. Steg havtaskekæberne på en anden pande i smør, de skal kun lige være gennemstegte.
10. Server retten i en dyb pande eller skål med kæberne øverst og flutes.