Print denne opskrift
Opskriftnavn:Havtaske og rejer i kokosmælk
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g havtaskefilet
------
1 løg
4 tomater i skiver
2 røde peberfrugter
1 fed hvidløg
------
8 store rejer med skal
1 dåse kokosmælk
saft af 3 limefrugter


Æblevinaigrette:
½ rød chili
1 grønt æble
3 forårsløg
1 bundt koriander
------
Saft af 3 limefrugter
1 spsk olivenolie


Tilbehør: Kogte jasminris

Fremgangsmåde:1. Skær fiskefileten i 8 stykker.
2. Skær løg, tomater og peberfrugter i tynde skiver, og hak hvidløget fint.
3. Læg fisk, rejer og grøntsager mellem hinanden i et mellemstort ildfast fad.
4. Varm kokosmælken op i en gryde. Sluk for blusset, og tilsæt limesaft, salt og peber.
5. Hæld den varme kokosmælk over fisken, og stil fadet i ovnen 30 min. ved 200 grader.

Æblevinaigrette:
1. Skær chili og æbler i bittesmå tern.
2. Skær forårsløgene i skiver.
3. Hak korianderen.
4. Bland det hele sammen og smag til med limesaft, olivenolie, salt og peber.

Servér fiskeretten med kogte ris og æblevinaigretten i en skål ved siden af.