Print denne opskrift
Opskriftnavn:Andebryst soyamarineret
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Marinaden:
½ dl olivenolie
2 fed knust hvidløg
½ spsk. revet ingefær
½ løg i bitte små terninger
2 gulerødder i bitte små terninger
Revet skal af ½ citron
Revet skal af ½ appelsin
½ frisk rød chili i små tern
friskkværnet peber
------
2 andebryster
------
½ dl vand
½ dl Ketcap Mains soya
½ dl kinesisk oyster sovs
1 laurbærblad
2 spsk.honning
------
50 g smør
Fremgangsmåde:1. Marinaden steges 5 min. på en pande.
2. Andebrysterne trækker i den kold marinade ca. 2 timer.
3. Andebrysterne tørres og brunes på skindsiden.
4. Steg brysterne færdige i ovnen ca. 25 min. ved 200 grader.
5. Tilsæt vand, soya, oyster, laubærblad og honning til marinaden og lad den koge 15 min.
6. Bland smør i sovsen og pisk.
7. Server brysterne med den lune sovs.

Server ovnkartofler og salat til retten.