Print denne opskrift
Opskriftnavn:Laks gratineret
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:ca. 500 g laksefiletter i 4 stykker
2 spsk. citronsaft
------
Salt og peber
------
1 dl olie
6 skiver smuldret franskbrød uden skorpe
1 dl hakket persille
2 stk. finthakket skalotteløg (evt. ½ alm. løg)
------
2 spsk. hvidvinseddike
3 dl fiskebouillon
Fremgangsmåde:1. Skyl og tør fisken.
2. Læg fisken i et ildfast fad.
3. Dryp med citronsaft.
4. Krydr med salt og peber.
4. Rør olie, smuldret franskbrød, persille og løg sammen.
5. Fordel blandingen over fisken.
6. Hæld væden ved og sæt den i en 250 grader varm ovn 5 min.
7. Skru ned på 200 grader bag den færdig ca. 10 min.

Server fisken med brød og grønsalat