Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fiskefad (Evas)
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g pangasiusfiletter
(anden fisk kan bruges)
evt. 150 g kammuslinger
------
Salt og peber
------
½ dl hvidvinseddike
½ dl olie
------
300 g frisk spinat
2 gulerødder i tynde strimler
2 salatløg
2 citroner
Fremgangsmåde:1. Skyl og tør fiskefileterne.
2. Kryder med salt og peber.
4. Pensl et ildfast fad med olie.
5. Læg spinat, gulerødder og tynde skiver salatløg i bunden af fadet.
6. Læg fisken og evt. kammuslinger i fadet, et lag fisk.
7. Hæld hvidvinseddike og olie ved og læg tynde skiver citron over fisken.
8. Dampes i ovnen ca. 15 min. ved 200 grader.

Fisken er færdig når den er hvid hele vejen igennem.

Server fisken med løse ris og brød.

Pynt evt. med brøndkarse og lakserogn.