Print denne opskrift
Opskriftnavn:Græskarsuppe af Hokkaido
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 Hokkaido græskar
------
2 løg
------
3 spsk. olivenolie
------
3 fed hvidløg
1 l vand med grønsagsterninger
½ tsk. tørret koriander
------
1 citron
------
4 skiver brød
------
50 g bacon



 

 

Fremgangsmåde:1. Skæl græskarret, del det og skrab kærnerne ud.
2. Skær det i klodser og kom dem i en gryde med fedtstof, sammen med løg skåret i tern.
3. Lad det dampe under låg til løgene er klarede.
4. Tilsæt hakket hvidløg, koriander og vand med terning.
5. Lad det koge 20 min.
6. Blend suppen.
7. Smag til med citronsaft.
8. Skær brød i tern og rist dem i lidt olivenolie, og krydder med salt og peber.
9. Skær bacon i små tern som ristes gyldne på en pande.

Server suppen med ristet brød, bacon og lidt creme fraiche.