Print denne opskrift
Opskriftnavn:Spinattærte med filodej
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:220 g frossen spinat
------
1 stort løg
------
1 dl fetaost
------
6 æg
1½ mælk
------
Salt, peber, muskatnød


Fremgangsmåde:1. Den frosne dej tages ud af pakken.
2. Læg dejen til optøning på køkkenbordet dækket med film. Eller læg den dagen før i køleskabet.
3. Dejen bredes forsigtigt ud.
4. Smør en tærteform med lidt olie og læg så 2-3 lag af filodejen over i formen.
5. Klip kanterne til og læg det afklippede ned i bunden af tærten.
6. Den frosne spinat optøs og væden presses ud.
7. Hak løget fint og svits det på en pande.
8. Tilsæt spinaten og krydr med salt, peber og muskat.
9. Vend fetaterningerne i blandingen.
10. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt spinatblandingen.
11. Hæld fyldet i tærtefadet.

Bages ca. 25 min. ved 200 grader.