Print denne opskrift
Opskriftnavn:Bulgursalat med Taziki
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:3 dl bulgur
5 dl vand med hønsebouillonterning
------
1 rød peberfrugt i tern
3 coktailtomater i halve
1 rødløg i tern
50 g sorte oliven i tern
3 gulerødder i terninger
½ agurk i tern
50 g tørrede abrikoser i strimler
50 g lyse rosiner
50 g feta

Dressing:
2 spsk. citronsaft
1 fed knust hvidløg
3 spsk. finthakket mynte
1 dl olivenolie
Lidt revet citronskal

Fremgangsmåde:1. Skyl bulguren i vand.
2. Tilsæt bouillon og lad det kog 12 min.
3. Sluk og lad den stå på blusset i 10 min.
4. Bland grønsager og den kolde bulgur sammen.
5. Smag dressingen til.
6. Bland det hele sammen.

Server med godt brød og Taziki.