Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllinge/kokossuppe
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 kyllingebryster i strimler
3 dl vand
------
2 spsk. finthakket ingefær (evt. galangarod)
1 fed finthakket hvidløg
10 sorte peberkorn
1 stilk citrongræs fintsnittet
1 spsk. finthakket korianderrod
2 finthakkede skalotteløg
------
2 hele kaffir limeblade
------
2 røde finthakkede røde chili uden kerner
1 ds. kokosmælk
------
2 spsk. fiskesovs
2 spsk. citronsaft
Korianderblade til pynt


Fremgangsmåde:1. Knus alle krydderierne i en morter.

NB! Prøv dig lidt frem med mængden af chili, suppen kan blive for stærk!

2. Varm bouillonen op med kylling og de knuste krydderier.
3. Når kyllinge har kogt ca. 30 min. tilsættes chili og kokosmælk.
4. Lad det hele koge og smag til med fiskesovs og citronsaft.

Server suppen med hakket koriander og brød.