Print denne opskrift
Opskriftnavn:Thailandsk kokossuppe med kylling
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:200 g kyllingbryst
------
3 skalotteløg
2 spsk. olie
------
125 g champignon
3 tsk. finthakket ingefær
1 rød chili
3 stk. frisk citrongræs
2 fed hvidløg
1 lime
------
4 dl hønsebouillon
1 ds. kokosmælk
------
4 forårsløg
1 bdt. frisk koriander, finthakket
1 bdt. frisk basilikum, finthakket
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Skær kyllingebrysterne ud i tern.
2. Svits de rensede, hakkede løg og kyllingen i olien.
3. Tilsæt de skivede champignon.
4. Tilsæt finthakket ingefær, fintsnittet chili, citrongræs i ringe, og hakket hvidløg. Lad det svitse 3 min.
5. Nu tilsættes limeskal og bouillon. Lad det koge 3 min.
6. Tilsæt kokosmælk og smag til med limesaft.

NB! Nu må det ikke koge mere!

7. Pynt med forårsløg, basilkum og koriander.