Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mørksej bagt med urter i syrnet fløde
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:800 g mørksejfilet
1 dl hvidvin

Dressing:
1 dl piskefløde
1 citron
1 spsk. sukker
------
2 tsk bredbladet persille
2 tsk dild
2 tsk frisk kørvel
2 tsk frisk esdragon
1 skalotteløg i tynde skiver
1/4 citronskal i fine strimler

Tilbehør:
Råstegte kartoflerkager (se under tilbehør)
Grønne asparges
Fremgangsmåde:1. Rens filetterne og del dem i 4 lige store stykker.
2. Læg dem i et ildfastfad og hæld hvidvin over.
3. Bag dem i ovnen 10 min. ved 180 grader.
4. Rør dressingen sammen og tilsæt de friske krydderurter.
Krydderurterne skal være skyllet og delt i små stykker, de skal ikke være hakket!
5. Portionsanret fisken med en top af dressingen med krydderurter.

Server retten med råstegte kartoflerkager og kogte asparges.