Print denne opskrift
Opskriftnavn:Okseinderlår med salat
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:300 g okseinderlår

Marinaden:
3 spsk. østerssovs
3 fed finthakket hvidløg
2 cm finthakket ingefær
1 tsk. karrypasta
2 spsk. tomatketchup
2 spsk. olie

Til stegningen:
2 spsk. farin
1 finthakket løg


Salaten:
½ iceberg
3 tomater
4 stilke bladselleri
5 jordskokker
Saften af 1 citron
------
Grofthakkede korianderblade





Fremgangsmåde:1. Oksekødet skæres i 4 cm lange tynde skiver.
2. Marinaden piskes sammen og hældes over.
3. Lad kødet trække min. 1 time gerne længere.
4. Kødet steges ved høj varme uden ekstra olie.
5. Tilsæt farin og løg.
6. Når det er  gennemstegt køles det af.
7. Alle grønsagerne renses og snittets i tynde strimler.
8. Alt anrettes på et stort fad med kød og koriander øverst.