Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fiskefrikadeller med Thaikrydderier
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g hvid, fast fisk
------
½ dl mel
1 tsk. fiskesovs
1 æg
2 tsk. rød karrypasta
------
1 dl hakkede korianderblade
1 hakket rød chili
100 g hakkede, grønne bønner
4 fintsnittede forårsløg
------
Olie til stegning
Fremgangsmåde:1. Hak fiskekødet i en Food processor.
2. Tilsæt mel, fiskesovs, æg og karrypasta.
3. Bland den færdige fiskefarsen med koriander, chili, bønner og forårsløg.
4. Sæt den koldt ca. 30 min.
5. Form flade frikadeller med hænderne, de skal være ca. 1 spsk. store.

Gør evt. hænderne våde.

6. Steg frikadellerne i olie ca. 10 min.

Server med jasminris drysset med koriander og Nam prik sovs.
Opskriften på sovsen? se under tilbehør.