Print denne opskrift
Opskriftnavn:Tiramisù
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:4 æggeblommer evt. pasteuriserede
4 spsk. sukker
------
500 g marcapone
------
1 skal af en usprøjtet citron
------
3 dl kold, stærk kaffe
1 dl cognac
------
200 g Ladyfingers
------
Kakao
Fremgangsmåde:1. Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
2. Tilsæt Marcapone og pisk.
3. Pisk revet citronskal i.
4. Halvdelen af kagerne dyppes i kaffe blandet med cognac.
5. Læg dem efterhånden i et fad med høje kanter.
6. Halvdelen af marcaponecremen fordeles over kagerne.
7. Resten af kagerne dyppes og lægges i fadet.
8. Resten af cremen lægges over.
9. Lad desserten stå i køleskabet min. 5 timer.

Ved serveringen drysses med et tyndt lag kakao.

NB! ønsker du en luftiger creme kan du bruge hele æg eller æggehvider, begge dele smager dejligt.