Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rejesuppe med ferskner à la Susanne
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:1 hakket løg
1 hakket hvidløg
20 g smør
1 spsk. carry
------
1 ds. hakkede tomater
1 ds. ferskner.  
2½ dl. fiskebouillon
------
1/4 l piskefløde
8-10 dråber tabasco
------
400 g rejer
Ferskner i små tern
------
1 romainsalat snittet fint


Fremgangsmåde:1. Svits løg, hvidløg og karry i smørret.
2. Tilsæt tomater, væden fra fersknerne, og bouillon.
3. Lad suppen koge ca. 20 min.
4. Tilsæt piskefløden.
5. Smag suppen til med tabasco.
6. Rejer og ferskenstykkerne tilsættes lige før serveringen, rejerne må ikke koge.
7. I bunden af den dybe tallerken lægges den fintsnittet salat.
8. Suppen hældes over salaten og serveres straks.