Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Laks med røget laks og ost
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
800 g laksefilet
4 skiver røget laks
------
Lidt revet ost
Evt:
500 g frisk spinat
1/4 l fløde 13%
Revet muskat, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Del laksen i fire stykker.
2. Flæk laksestykkerne og læg det røgede laks imellem.
3. Læg stykkerne i et ovnfast fad.
4. Drys med revet ost.
5. Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter, til osten er gylden og laksen er gennembagt.
Server med løse ris og en frisk salat.
Evt.
1. Frisk, skyllet spinat drysset med muskat, salt og peber i bunden af fadet.
2. Tilsæt 1/4 l fløde 13%.
Så har du en skøn sovs til retten.