Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kalveschnitzel i marsala
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
8 skiver kalvetykstegsfilet à 75 g
Salt og Peber
------
2 spsk smør
------
6 fed hvidløg
------
2 dl marsala
Tilbehør:
Asparges
Nye gulerødder
Forårsløg
Nye kartofler
Fremgangsmåde:
1. Krydder kødskiverne med salt og peber.
2. Brun kødet i smør på begge sider ½-1 minut på hver side.
3. Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.
4. Lad hvidløgene steg 2 min. på panden.
5. Kog panden af med marsala.
6. Hæld saucen med hvidløg over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 6-8 min.
Tilbehør:
1. Rens og snit grønsagerne i passende stykker.
2. Kog grønsagerne tilpas mører, de må gerne have lidt "bid".