Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kartoffelpandekage med ost
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:750 g kartofler
------
2 løg
------
½ spsk olivenolie
------
4 stilke bladselleri
1½ dl vand
------
1 bundt fintsnittet forårsløg
6 æg
¾ dl skummetmælk
Salt
Peber
------
25 g revet ost
------
½ dl olie


 
   
   

 
Fremgangsmåde:1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
2. Pil løget og hak det fint.
3. Svits løget i olien.
4. Vend kartoffeltern og fintsnittet bladselleri i.
5. Tilsæt salt, peber og vand.
6. Lad kartoflerne koge til de er næsten møre – ca. 10 minutter.
7. Hæld væden fra.
8. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber.
9. Bland grønsager, fintsnittede forårsløg og revet ost i.
10.Form massen til en flad pandekage og steg den til den er gylden ca. - 20 min.