Print denne opskrift
Opskriftnavn:Forårsruller med krabber
Personer / antal:ca. 25 stk.
Billede:
Ingredienser:1 kg friskkogte krabbeklør
1 spsk olie
------
1 porrer i tynde ringe
2 groftrevne gulerødder
1 finthakket mild chili
40 g finthakket frisk ingefær
6 fed finthakket hvidløg
1 tsk. timian
------
3 spsk soya
½ dl sukker
Saften af 1 lime
Salt og peber
------
1 pakke frossen forårsrulledej
------
½ dl majsolie til stegnig
Fremgangsmåde:1. Kog krabbekløerne.

NB! Se kogning af krabbeklør under forretter

2. Rist kødet fra krabberne i lidt olie.
3. Tilsæt porrer, gulerødderne, hvidløget, chili, ingefær og timian.
4. Steg til grønsagerne er stegt men stadig sprøde.
5. Tilsæt soya, sukker, limesaft og smag til med salt og peber.
6. Fyldet afkøles og pakkes ind i forårsrulledejen.
7. Steg rullerne til de er brune og sprøde på en pande.

NB! Steg evt. forårsrullerne i ovnen ved 200 grader til de er brune


Dejen kan købes færdig i en kinesisk butik, eller du kan bruge Filodej

Server f. eks. med rødbedesalat med æbler