Print denne opskrift
Opskriftnavn:Tun stegt med ris
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:4 skiver tun
3 spsk olie
------
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 lille rød chili
------
Frisk basilikum

Sovs:
½ flaske hvidvin
1 gulerod
1 stort løg
1 tsk. korianderfrø
------
100 g koldt smør
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Kog hvidvin, gulerod i skiver, løg i både og korianderfrø meget langsomt ind.
2. Når halvdelen af væden er kogt væk sies sovsen.
3. Tilsæt det kolde smør lidt efter lidt.

NB! nu må sovsen ikke koge mere

1. Skær peberfrugt og chili i små tern uden kerner.
2. Steg tunen ca. 2 min. på hver side.
3. Bland perberfrugt og chili i sovsen og smag til.

Server den stegte tun med løse ris og sovsen.