Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torskefiletter à la Hanne LLB
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g torskefiletter
------
1 dl oliven
3 spsk. kapers
2 fed hvidløg
------
1 kg rodfrugter:
Gulerødder
Persillerod
Pastinak
Kartofler
2 dl piskefløde
------
40 g valnødder
Fremgangsmåde:1. Skyl torsken i koldt vand.
2. Blend oliven, kapers og hvidløg.
3. Skær rodfrugterne ud i stykker på størrelse med tændstikker.
4. Læg grønsagerne i et ildfast fad.
5. Hæld fløden ved.
6. Læg torskefiletterne ovenpå smurt med olivenblandingen.
7. Drys med valnødder.
8. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
9. De sidste 5 min. uden folie.

Server med flutes eller pillede kartofler.