Print denne opskrift
Opskriftnavn:Tomatsuppe à la Jami Oliver
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:15 modne tomater
3 røde peberfrugt
1 tsk. hakket rød chili
------
2 spsk. olivenolie
------
1 fed knust hvidløg
1 tsk. salt
------
2 spsk. rødvinseddike
½ l grønsagsboullion

Pynt:
2 håndfulde frisk basilikum
5 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 spsk. rødvinseddike
Fremgangsmåde:1. Skold tomaterne og fjern skind og kærner.
2. Grill peberfrugterne så de er helt sorte.
3. Dæk dem til og flå dem når skindet kan trækkes af.
4. Steg peberfrugt og chili i olien ca. 2 min.
5. Tilsæt hvidløg og salt og steg igen 5 min.
6. Tilsæt tomaterne og steg 10 min.
7. Tilsæt rødvinseddike og bouillion og lad det koge svagt 15 min.
8. Alt til pynten blendes sammen og serveres ovenpå suppen.

NB! skold tomaterne ved at overhælde dem med kogende vand, skær evt. et kryds i toppen af tomaterne.