Print denne opskrift
Opskriftnavn:Æblefromage med calvados à la Møller
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:2 Belle de Boskop
1/2 dl. vand
½ stang vanille
50 gr. sukker
------
3 blade husblas
------
2½ dl piskefløde
------
1 dl calvados
------
6 runde skiver lagkagebund
------
Blød nougat
------
6 skiver æble bagt i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader
Fremgangsmåde:1. De skrællede æbler koges til mos med vand og sukker.
2. Mosen blendes.
3. Tilsæt den udblødte og smeltede husblas.
4. Pisk fløden til skum.
5. Bland æbler, piskefløde og calvados når æblerne er kolde.
6. Hæld fromagen i 6 forme og sæt dem køligt.
7. Fromagen anbringes ved serveringen på en lagkagebund, der er stænket med calvados.
8. Med et juliennejern strimles kold nougat og anbringes på toppen med en tynd skive æble.