Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kylling stegt som and
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
1 kylling
6 svesker
1 æble
Salt og peber
Sovs:
Stegesky
2 spsk. mel
4 spsk. vand
Fremgangsmåde:
1. Rens og tør kyllingen med køkkenrulle.
2. Gnid den med salt og peber.
3. Fyld med æblebåde og svesker.
4. Læg den i en bradepande med ½ l vand.
5. Steg den i ovnen ca. 1 time ved 200 grader.
Sovsen:
1. Stegeskyen fra bradepanden hældes i en gryde.
2. Den jævnes med mel rystet med koldt vand.
3. Tilsæt evt. kulør og smag til med ribsgele’, salt og peber.
NB! Hvis du har travlt, kan du skærer kyllingen ud i 10 stykker og stege den 45 min. ved 200 grader. Læg æbler og svedsker under kyllingestykkerne