Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fettuccine med grønsager og laks
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:300 g fettuccine
------
2 fed knust hvidløg
2 løg skåret i både
8 gulerødder skåret i skrå skiver
1 bakke rensede, skivede champignon
8 håndfulde frisk spinat
------
4 spsk. olivenolie
------
2 dl hvidvin
2 dl piskefløde
Salt og peber
------
8 tynde skiver fersk laks


Fremgangsmåde:1. Kog pastaen (se på pakken hvor længe).
2. Svits løg, hvidløg og gulerødder i olien. Grønsagerne må ikke blive brune.
3. Tilsæt champignon og hvidvin, lad det koge 2 min.
4. Tilsæt spinat og fløde og lad det koge 1 min.
5. Smag til med salt og peber.
6. Bland pastaen i den varme sovs lige før serveringen.
7. Læg de tynde skiver laks henover, de bliver kogt ved dampen fra retten.