Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Saltimbocca à la Slagter Broe
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
8 skiver kalvetykstegsfilet à 75 g
8 skiver parmaskinke
8 store salvieblade
Salt og Peber
------
Lidt smør og olie
------
1 dl kalvefond
3-4 dl marsala
Tilbehør:
16 nye gulerødder med top
4 grene timian
2 dl kalvebouillon
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde:
1. Krydder kødskiverne med salt og peber, læg et salvieblad på hver og slut af med en skive parmaskinke.
2. Brun kødet i smør og olie på begge sider ½-1 minut på hver side.
3. Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.
4. Kog panden af med kalvefond og marsala og kog ind 3-4 min.
5. Hæld saucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 6-8 min.
Tilbehør:
1. Kog kalvebouillonen op med timian og sukker.
2. Kog gulerødderne heri 3 min.
Serveres med friskkogt pasta og - nye gulerødder i timian!