Print denne opskrift
Opskriftnavn:Misosuppe
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 håndfuld tang f.eks. Arame
------
125 g markchampignon
2 forårsløg
1 gulerod
------
1 l vand med terning
------
2 spsk. Miso
Peber
------
1 citron

Fremgangsmåde:1. Opblød tangen 5 min i koldt vand.
2. Skær roden af svampene og skyl dem.
3. Skær dem i tynde skiver.
4. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.
5. Skræl guleroden og skær 4 trekantede bjælker ud langs siden.

Derefter skæres den ud som tynde blomsterskiver.

6. Kog vandet med bouillon.
7. Tilsæt alt undtagen Miso og lad det koge 7 min.
8. Rør lidt suppe ned i Misoen og hæld det i gryden og varm op.
8. Smag til med peber og pynt med fine tynde citronskals strimler.