Print denne opskrift
Opskriftnavn:Anvendelse af mine opskrifter.
Ingredienser: Sådan bruger du opskrifterne på min hjemmeside

Opskrifteren er bygget op med ------, mellem ingredienserne. Det betyder tænk dig om se i fremgangsmåden.












   

Fremgangsmåde:Kogning:
Start på  højeste - skru ned på laveste.
Brug låg på gryden, når det damper ud fra låget skruer du ned.

Stegning:
Start på højeste - skru ned på mellemste.
Når fedtsoffet er brunt og skilt ad, eller når olien er varm skruer du ned. 
     
Bruning: Fedtstoffet skal skille ad og være brunt.

Svitsning: Fedtstoffet skal kun bruse og må ikke være brunt ("det skal snakke"). Det du svitser må ikke blive brunt, kun lidt "gemmensigtigt".




Varmt vandbad: Et metallitermål sættes i en gryde med kogende vand.
Koldt vandbad: En skål sættes i en balje med koldt vand.